If Barcelona

TALLER_ Video Stage Dramaturgy / A càrrec d’Àlex Serrano – Agrupación Señor Serrano

14.11.2021 | 10:00 - 14:30 | Teatre Josep Maria de Sagarra | Look at the map | INSCRIPCIONS |

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. Click the link to switch the active language.

14 de novembre, de 10:00 h a 14:30 h. Teatre Sagarra – Santa Coloma de Gramenet.

50 € – Inscripcions aquí

Descomptes del 10% (matrícula: 45 €) per als socis de: APDC, APCC
Descompte del 50% (matrícula: 25 €) per als socis de: Putxinel·li – Titeresante, UNIMA, i per a alumnes de l’Institut del Teatre.

 

Aquest taller és una introducció a la posada en escena per mitjà de dispositius digitals a través del treball de la companyia Agrupación Señor Serrano.

Com influeix l’ús intensiu de vídeo a l’escenari en la dramatúrgia? Quina funció té la creació d’un codi en una dramatúrgia? Quins són els potencials escènics d’una càmera de vídeo, una pantalla o un telèfon intel·ligent?  Quin paper juga la dramatúrgia audiovisual i com es relaciona amb els diferents elements del procés de posada en escena?

 

Biografia
Fundada per Àlex Serrano a Barcelona el 2006, Agrupación Señor Serrano crea produccions originals basades en històries extretes de l’època contemporània. La companyia utilitza la riquesa d’eines innovadores i vintage per ampliar els límits del seu teatre. Basades en col·laboracions creatives, les produccions de Señor Serrano combinen acció, text, vídeo en directe, so i maquetes per escenificar històries sobre aspectes discordants de l’experiència humana actual. La companyia és reconeguda internacionalment, amb nombrosos guardons. Actualment, el nucli d’Agrupación Señor Serrano està integrat per Àlex Serrano, Pau Palacios i Barbara Bloin.