Programación 2024

TALLER – OBJECT SCORE, de Duda Paiva

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

Object Score és un mètode teatral. L’objectiu és donar vida a un cos fictici/poètic; un alter ego, una extensió del jo, utilitzant el cos com a paisatge per al titella i viceversa, per explorar l’espai i crear motius coreogràfics. És una forma molt específica de coreografia per a dos cossos que funcionen sota la mateixa ment. El mètode és adequat per a actors, ballarins, titellaires, cantants, artistes de circ. Les persones que dominen aquesta tècnica són una raça rara, creatius somiadors amb múltiples tasques, titellaires físics. Com va dir Sally A. Stewart sobre la definició de l’actor total: «La responsabilitat d’un actor no és només actuar, ha d’entendre l’art i sobretot l’ofici de narrar històries».

Dubta Paiva és un titellaire i actor polifacètic i segurament un dels més famosos performers del món. Ha representat Holanda i Brasil als cinc continents, a diferents festivals de dansa i de teatre d’animació i ha guanyat com a companyia més de 30 premis internacionals. 

 

16 novembre: de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h | 17 novembre: de 10 h a 14 h  | MIT (Museu Internacional dels Titelles de Catalunya – Teia Moner)

Inscripcions a wwwifbarcelona.cat