Obrim convocatòria de creació IF Barcelona – Fira Mediterrània!

01/12/2023 | IF Barcelona | Enllaçhttps://ifbarcelona.cat/obrim-convocatoria-de-creacio-if-barcelona-fira-mediterrania/ |

IF Barcelona en col·laboració amb la Fira Mediterrània de Manresa obrim una convocatòria amb l’objectiu de promoure la creació i producció de noves propostes escèniques. 

Busquem projectes que treballin amb el TEATRE VISUAL, D’OBJECTES I TITELLES a partir de la MEMÒRIA, el LLEGAT i la TRADICIÓ. (Els projectes han de tenir com a resultat la presentació en directe d’un espectacle).

A part de la dotació econòmica per a la creació i producció de l’espectacle (consultar bases), el projecte seleccionat obtindrà: residència i inclusió al proper programa d’IF Barcelona 2024, residència i inclusió a l’Obrador d’arrel de Fira Mediterrània i al programa oficial de Fira Mediterrània 2024, així com l’acompanyament d’una persona professional en el procés de curadoria i desenvolupament de la creació. 

La convocatòria serà oberta des del dia 1 de desembre 2023 i fins al dia 30 de gener de 2024. 

Aquí teniu l’enllaç a les bases de la convocatoria (on hi trobareu el formulari d’inscripció): https://drive.google.com/file/d/1q7TW71C6e0cflFpddyIgl4Apqq4Shs4C/view

 

 

📷 La imatge de fons del cartell és una imatge cedida per la cia. El Canto de la Cabra, del procés de creació de ‘De punta en blanco’.