Programació 2017

10 de novembre: IF Barcelona a l’Institut del Teatre

10.11 | De 17.00 a 21.00 | Institut del Teatre (Barcelona) | Gratuït |

El proper dia 10 de novembre, divendres, el programa d’IF Barcelona pren com a centre les instal·lacions de l’IT de Barcelona. L’edició present completa el cicle iniciat l’any passat, dedicat al teatre d’objectes amb l’exhibició del resultat de les residències de creació i tallers de diversos artistes i companyies. En aquesta tasca d’acompanyament, s’hi han desenvolupat treballs en el llenguatge de les figures i els objectes a través dels accents personals de cada creador: dansa, arts plàstiques, escenografia i realitat virtual, entre altres.

Aquestes seran les actuacions el dia 10 de novembre:

– 17.00 h Xesca Salvà, Cases, i David Espinosa, El tríptico. Presentació en vídeo. Vestíbul.

– 17.00 h Enric Farrés, Objecte ficció. Presentació en vídeo. Vestíbul.

– 17.45 h Federica Porello, WeWood. Companyia i alumnes del taller IF 2017. Sala Scanner.

– 18.30 h Veus de Txernòbil. Companyia Poticua. Taller de creació de l’IT. Direcció: Joan Cusó. Teatre Estudi.

– 19.45 presentació del col·lectiu BeAnother Lab de THE LIBRARY OF OURSELVES. (Sala Plató)
BeAnother Lab presentarà el seu projecte de recerca amb la possibilitat també d’emprar els seus dispositius de realitat virtual.

 

WeWood, de la companyia de dansa de Federica Porello, Xavi Mira i Marine Broise és el resultat d’un treball iniciat anys enrere amb el qual s’ha establert un vocabulari coreogràfic que serveix de base per a una escriptura escènica que es posarà a prova en el taller organitzat per l’IT i IF Barcelona del 30 d’octubre al 3 de novembre.

 

Veus de Txernòbil és l’espectacle de la companyia Poticua que va resultar del taller de teatre visual dirigit per Joan Cusó amb alumnes de l’Institut del Teatre. Basat en la novel·la de la premi Novel de literatura 2015 Svetlana Aleksiévitx, aquest muntatge ha despertat l’interès per la seva qualitat i imaginació.