Programació 2015

“La Trilogía del Monigote – Mi gran obra (un proyecto ambicioso)” de David Espinosa

Del 10 al 14.11.2015 i del 24 al 28.11.2015 | 19:30 i 20:30 | Arts Santa Mònica (Barcelona) | Compra entrades |
David Espinosa ens ensenya l’obra que faria si tingués un pressupost il·limitat i no li calgués estalviar despeses. Si pogués portar 300 actors a escena, una banda de rock, una orquestra militar, animals, un helicòpter… Tots aquests elements els utilitza, però amb un petit matís: ens els ensenya a escala 1:87.
 
En altres paraules: l’espectacle presenta una maqueta interactiva, poblada de personatges minúsculs que proposen accions als visitants. Una utopia pensada en gran i feta en petit. A Mi gran obra, Espinosa converteix la necessitat en virtut i juga amb la precarietat, situant la falta de recursos al centre del debat.
 
10-11 i 24-28 de novembre a les 20:30
12 al 14 de novembre a les 19:30
Espai Residència d’Arts Santa Mònica
Preu: 10 €
Preu abonament “Trilogía del Monigote”: 20€
Entrades abonament aquí (indispensable comunicar a l’organització a quines sessions es vol assistir per cada un dels 3 espectacles. En cas contrari no es podrà accedir a la sala. info@ifbarcelona.cat).

IMG_2249

Primera part de la “Trilogía del Monigote”, amb la què David Espinosa es qüestiona la idea de representació a partir de la investigació dels límits d’allò teatral i manipulant els elements de l’equació escènica. Amb mètodes precaris i low tech, planteja jocs formals dels quals sorgeixen narratives diverses que donen a cada espectacle caràcter i format múltiple, lluny de les etiquetes, sempre a mig camí entre les arts visuals, la dansa i el teatre.

David Espinosa (Elx, 1976). Llicenciat en interpretació textual per l’ESAD de València, treballa com a intèrpret en espectacles de teatre i dansa d’Àlex Rigola, Sergi Faustino, Mal Pelo i Osmosis Cie., entre altres. L’any 2006 forma, juntament amb África Navarro, l’associació El Local Espacio de Creación, amb la qual han creat els espectacles Mi gran obra (2012), Desconcierto nº 1 para teclado y fracasado (2011), La procesadora (2010), entre altres. Aquests treballs s’han presentat a festivals com el NET de Moscou, FIT Festival Lugano, Biennal de Venècia, Escena Contemporánea de Madrid, TNT de Terrassa, Casa Encendida de Madrid, etc.

David Espinosa mi gran obra 2

David Espinosa mi gran obra 3

David Espinosa mi gran obra 5