Programació 2015

“R.O.O.M.” de Meinhardt und Krauss

06 i 07.11.2015 | 20:30 | Arts Santa Mònica (Barcelona) | Compra entrades |

Una dona es troba en una habitació que mai no havia vist. Tot li és totalment desconegut. Està asseguda al seu escriptori, a la seva cadira, però no és la seva habitació. No pot entendre com ha arribat aquí, en aquesta estranya habitació sense vistes ni sortida. Malgrat la confusió en la que es troba, tracta de trobar alguna cosa, una lògica, unes lleis i les característiques pròpies d’aquest lloc que es conforma, cada vegada més, com un ésser en si mateix. En aquesta habitació està clar que abans hi havia alguna cosa. Potser quelcom de gran importància.

Arts Santa Mònica

Claustre

Preu: 10 €

Compra d’entrades aquí

r.o.o.m. 03

Room és una obra de teatre entre la realitat i la virtualitat, entre allò material i allò immaterial, complementada amb l’espai sonor experimental de Thorsten Meinhardt. Un experiment que demostra que els nous mitjans de comunicació a l’escenari han de plantejar-se sense floritures innecessàries, per arribar a enriquir l’obra teatral.

Peça creada en coproducció amb FITZ! Stuttgart. Amb el suport de Landesverband Freier Theater Baden-Württemberg, la Fundació del Landesbank Baden-Württemberg, pel Ministeri de Ciència, Investigació i Art d’Alemanya i pel Fons d’Arts Escèniques d’Alemanya.

Figures: Iris Meinhardt
Direcció i video: Michael Krauss
Música: Thorsten Meinhardt
Vestuari i maquillatge: Fee Heartfelt
Vídeo: Oliver Feigl
Direcció tècnica: Nils Bennett

r.o.o.m. 09

r.o.o.m. 05

r.o.o.m. 08