Programació 2021

Murmut – Cia. Palet & Ubach, INTRUSOS

14 de novembre, 19h. Teatre Alegria, Terrassa.

11 € Entrades aquí

*Estrena absoluta *Teatre visual i d’objectes.

 

“Que el món era fràgil ja ho sabíem. Després del 2020, però, l’evidència ens ha esclatat a les mans. I allò que per algú era una mania o una obsessió, ara és un lloc compartit. Un nexe que ens uneix i ens separa al mateix temps, com una paret feta de gel hidroalcohòlic”.

Murmut barreja a l’escenari els universos creatius de Jordi Palet i Toni Ubach, l’objectual i el musical, per parlar-nos de la necessitat de sentir-nos segurs, contraposada amb la constant sensació d’inseguretat. Ho fan a través dels objectes i el so com a mitjà d’expressió teatral, fent ús de la paraula com un material més, i amb la complicitat d’un creador que sempre ha seduït a la companyia, Xavier Bobés.

L’espectacle, que neix de dos laboratoris amb Xavier Bobés i un amb Pablo Messiez -al Festival IF i l’Obrador de la Sala Beckett-, compta amb la producció de Farrés Brothers i Cia. És, doncs, el tercer muntatge per a adults de la companyia, després d’Equilibristes (2010) i La visita de la vella dama (2017). Aviat farà 20 anys que treballen amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades. Jordi Palet, director i dramaturg de la companyia, fa d’actor en aquest espectacle. Toni Ubach, il·luminador, hi fa la música. Dos intrusos amb ganes de compartir escenari… des de dins.

 

Equip artístic:

Dramatúrgia, creació i interpretació: Jordi Palet i Puig
Música, creació i interpretació: Toni Ubach
Mirada externa: Xavi Bobés
Espai: Xavier Erra
Llum: Sylvia Kuchinov
Construcció: Miquel Ruiz
Vestuari: Nídia Tusal
Producció executiva: Sylvie Lorente
Ajudants de producció: Pep Farrés, Jordi Farrés
Papers i números: Maite Velàzquez