Programació 2022

Taller de Karim Dakroub / Titelles i Transformació Simbòlica

El Museu Internacional del Titella de Catalunya – Teia Moner (MIT), la revista Titeresante i el festival If Barcelona organitzen conjuntament aquest curs del gran mestre libanès Karim Dakroub.

Formulari d’inscripció aquí 

El curs ofereix una formació especialitzada amb un model psicosocial basat en els titelles per a monitors, animadors socials, artistes o titellaires interessats a treballar en camps de refugiats o en poblacions migrants amb problemes o traumatismes relacionats amb la violència i l’assetjament.

Després de molts anys de treballar amb titelles aplicades a poblacions vulnerables, com els refugiats i les víctimes d’accions militars a l’Orient Mitjà, Karim Dakroub va desenvolupar un model estructurat d’intervenció, així com de formació en titelles, com a mitjà d’expressió i comunicació per a activistes (treballadors socials, psicòlegs, artistes), que treballaven amb refugiats i desplaçats. Aquest model es basa en un enfocament psicosocial destinat a reforçar la resiliència dels beneficiaris finals.

KARIM DAKROUB, PhD, és director de teatre, titellaire, psicòleg clínic/psicoterapeuta i consultor psicosocial. Es va graduar a l’Acadèmia de Teatre de Sant Petersburg i altres universitats i actualment és professor a la Universitat Libanesa. Com a fundador i president de KHAYAL (Associació per a les Arts i l’Educació) ha dissenyat i gestionat diversos programes culturals, socials i psicosocials i ha col·laborat amb diverses organitzacions locals i internacionals. També ha treballat com a expert psicosocial i formador com a resposta a diferents guerres i crisis d’orient mitjà. Les seves obres de teatre de titelles han estat presentades a nombrosos festivals arreu del món.

Del 14 al 18 de novembre (de 16h a 21h). Museu Internacional del Titella de Catalunya (MIT), Palau-Solità i Plegamans 

Durada del taller: 25 hores

Preu: 180€  (Descompte del 15% per a socis UNIMA, CIATRE, Alumne o exalumne de l’Institut del Teatre i soci de Putxinel·li/Titeresante).

Formulari d’inscripció aquí 

 

El dia 19 de novembre a les 19h, al MIT hi haurà una mostra oberta del taller (entrada gratuïta).