Programació 2017

El traje del emperador. Siesta Teatro

traje_siestateatro_01

 

 

Un murri diu que fa vestits que els ximples no veuen però, en realitat, no fa res. Li ven al Rei un vestit inexistent que quan el du, va nu. Ministres, polítics, inspectors i fins i tot el rei lloaran el vestit que no existeix.

Basat en el conte del Conde Lucanor, en una lectura lliure de la versió d’Andersen, El traje del emperador s’interpreta a través d’objectes, ombres i projeccions de cinema. Com diu el seu autor, un espectacle sobre el “borreguismo humano”.

Espectacle en castellà

Espectacle per a tots els públics partir de 6 anys

 

Luis Zornoza Boy, director de teatre visual establert a Granada des de 2008, té una trajectòria que inclou la direcció d’importants companyies europees d’èxit internacional.

La música de l’espectacle està creada per Bart Vandewege, compositor belga especialitzat en música barroca, membre del Collegium Vocale Genth. La composició és una mescla personal de música clàssica, popular i contemporània amb un sabor fresc i irònic.
La dramatúrgia de Dirk de Strooper afageix una visió madura, experimental i senzilla, fruit de molts anys de recerca teatral com a director del Taptoe Teater de Bèlgica.

Fitxa artística:

Autor: Infant Juan Manuel (llibre del Comte Lucanor) versió Andersen
Guió, disseny i direcció: Lluís Z Boy
Dramatúrgia: Dirk De Stroop
Compositor: Bart Vandewege
Període de recerca: Olivier Benoit, Joy Haynes, Mark Whitaker
Projeccions vídeo: Sam Barnes, Esau Darma, Kevin Hunn
Adaptació d’objectes: Taina Valkoinen
Construcció escenografia: Antonio Osorio
Llums: Tomas Carta
Teles: Javier Casero

 traje_siestateatro_03
traje_siestateatro_04