Programació 2015

“Xarop de cargol. Poemes i cançons contra els mals dels més petits” de Mercè Framis

05 i 06.12.2015 | 12:00 | Arts Santa Mònica (Barcelona) | Compra entrades |

La clara és una doctora molt especial i amb un cor molt gran. Amb grans dosis d’amor i amb poemes i cançons fàcils de recordar, la Clara elabora, cada dia, els remeis màgics amb què guareix moltes de les afliccions que sovint comparteixen els més petits: la tristesa, la manca d’habilitat per vestir-se, la inapetència, el mal de panxa…

 

Arts Santa Mònica, Claustre.
A partir de 3 anys.
Durada: 45 min.
Preu: 8,00€.

Gratuit super 3

 

Gratuït amb el carnet del Club Super3

 

Compra d’entrades aquí

Foto_xarop de cargols

Sinopsi completa: La Clara és el personatge principal d’aquesta història. És una heroïna molt petita que, com a nena que és, s’ho passa molt bé quan juga amb la seva mascota (una cabreta) i amb la seva joguina (una pilota).  cada matí surt de casa i condueix la seva ambulància fins a l’hospital, on atén els seus pacients.

És una doctora molt especial i amb un cor molt gran. Amb grans dosis d’amor i amb poemes i cançons fàcils de recordar —un recurs molt utilitzat per Mercè Framis en els seus espectacles infantils—, la Clara elabora, cada dia, els remeis màgics amb què guareix moltes de les afliccions que sovint comparteixen els més petits: la tristesa, la manca d’habilitat per vestir-se, la inapetència, el mal de panxa…

L’espectacle vol transmetre la idea que l’amistat i l’amor tenen propietats curatives i que tots, com la Clara, podem ser metges dels nostres familiars, amics i companys.

Mercè Framis
Titulada pel Departament de Titelles de l’Institut del Teatre de Barcelona i llicenciada en Filosofia per la Universitat Ramon Llull, Mercè Framis ha format part de les companyies Framis Von Porat i Els Aquilinos Teatre.
L’any 2001 va començar la seva trajectòria en solitari centrant el seu treball en el teatre d’ombres i amb el nom de Companyia Mercè Framis. Des de llavors, ha continuat col•laborant en diferents programes de televisió, com Mic3 (canal Súper 3 de TVC) on s’encarrega de la manipulació i de posar la veu del titella Mic; el programa Què Non? (XTVL) on posa veu al personatge animant Non; i el programa Una mà de contes (canal Súper 3 de TVC) en què en va il•lustrar cinc capítols.

Direcció i manipulació: Mercè Framis
Manipulació: Olga Olveira
Música: Joan Saura
Diàlegs: Jordi Teixidó
Construcció: Juvenal Salcedo