Programació 2022

Xesca Salvà / Cases (X Kids)

12, 13, 19, 20 de nov 2022 | 11h, 12h, 13h, 14h i 17h | Mercat de les Flors (Barcelona) | Compra entrades |

Dins d’unes petites cases els nois i les noies descobriran diferents històries de vida a través del joc i dels objectes. Aquesta proposta que posa sobre la taula molts temes actuals, com ara la precarietat de l’habitatge, les àvies que viuen soles o els fets extraordinaris de les cases encantades; en quatre experiències. A partir de veus reals, veus fictícies i instruccions bàsiques, l’espectador és conduït a les diverses vivències i jocs concrets.

Com a activitat complementària a aquesta peça, hi haurà una instal·lació al hall amb la qual podrem construir, debatre i habitar la ciutat i la nostra pròpia casa.

Xesca Salvà treballa com a escenògrafa en dissenys d’espai, personatge i llum des de 2010 en projectes de teatre, dansa i circ (amb companyies com Leandre, La Ruta 40, Lali Ayguadé o Manu Rodríguez i en diverses produccions). A més també crea peces escèniques pròpies com Cases (2017, Festival TNT; 2019, Festival Grec) o Understory, un projecte sobre la vida i sobre els marges coproduït pel Festival TNT i el Theater Schaübude de Berlín. Ha estat artista resident al Festival IF Barcelona (2016-17), a Hangar.org i a la Schaubude de Berlín.

Creació i disseny: Xesca Salvà
Equip dramatúrgic:  Jorge Gallardo i Guillem Serrabassa
Veu en off: Esperança Crespí
Edició so: Odil Bright
Electrònica: Quim Llorens
Àudio a partir de converses enregistrades amb Ester Escoda, Isabel Ribes, Carme Curto, Anna Maria, Jenny i Teresa, que sota noms reals o ficticis ens han cedit les seves veus
Amb la col·laboració especial de les alumnes de primer d’ESO de l’Institut Maria Espinalt de Barcelona i del Sindicato de Inquilinas de Madrid
Coproducció Festival TNT 2021

 

12, 13, 19 i 20 de novembre (passis: 11h, 12h, 13h, 14h i 17h), Mercat de les Flors (Sala SG), Barcelona 

Preu: 3€ (tarifa general)

*Una producció de l’IF BARCELONA amb el Mercat de les Flors