Programació 2023

‘¿Y ahora, qué? Reconstrucción de la persona después de atravesar la tempestad’, de Cristian Wiedmann. (Presentació del projecte en curs)

18 nov | 19h | Centre Cívic El Sortidor (Barcelona) | Gratuït |

Y ara què?

I ara, què? Reconstrucció de la persona després de travessar una tempesta és una instal·lació escènica en torn de la salut mental. L’artista mostra la urgència implícita d’escoltar aquest tema tan present avui dia. Weidmann planteja aquesta pregunta: «Què passa una vegada has creuat el bosc i et trobes a l’altra banda, un cop et donen el vistiplau i et consideres recuperat?». Aproximació visual multidisciplinària. Un treball artístic fruit d’una experiència viscuda.

I ara, què? és un projecte resident a IF Barcelona durant el bienni 2023-2024. IF Barcelona acompanya processos de creació en forma de coproduccions i projectes en residència que es presenten en el marc del Simposi, amb compromís d’estrena en l’edició següent del festival. Aquesta presentació està inclosa al Cicle sobre salut mental que té lloc entre els mesos d’octubre i desembre de 2023 al Centre Cívic El Sortidor

Biografia

Cristián Weidmann és creador, performer, escenògraf i titellaire. Des de 1997 ha participat en múltiples projectes artístics com a director, actor, escenògraf o dissenyador.

Actiu entre Espanya i Noruega, en els últims anys ha participat en els projectes de les companyies Ossavy & Kolvenstvedt o Eilertsen & Granados Teater, juntament amb moltes altres col·laboracions i projectes amb la seva pròpia companyia Lamatracataca. A més a més, és el fundador i principal artífex d’un centre de creació rural a la Manxa (Espanya): More a Mora. Al costat del desenvolupament d’aquest projecte ha fundat una nova companyia, Ferrer & Weidmann, i recentment ha estrenat el seu primer espectacle: NADA (una peça aèria, d’ombres i audiovisuals). Amb aquest projecte van inaugurar la Fira de Titelles de Lleida 2022, i es pot veure un tast aquí: https://www.youtube.com/watch?v=WC2QcpOraig&ab_channel=Ferrer%26Weidmann

 

18 novembre de 2023, a les 19 h. Centre Cívic El Sortidor (Barcelona)
Preu: entrada gratuïta