Col·laboració amb la residència de creació Jiwar

03/11/2015 | AdminIFBCN | Enlacehttps://ifbarcelona.cat/es/col%c2%b7laboracio-amb-la-residencia-de-creacio-jiwar/ |

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

Jiwar Creació i Societat col·labora amb el Festival IF Barcelona allotjant alguns dels artistes internacionals que tenim programats. L’entorn que ofereix aquesta residència de creació, ubicada al carrer d’Astúries, al rovell de  l’ou del barri de Gràcia, és excel·lent, no només pel context urbà, sinó pel contingut mateix de Jiwar.

com_galeriaJIWAR

En aquest moment, els participants a l’IF comparteixen alguns espais amb alguns dels artistes que han de participar en la tercera edició de Construint veïnatges, que començarà properament. Amb aquest títol, la residència Jiwar porta artistes d’arreu del món a treballar en obres d’art de disciplines diverses sobre la relació amb l’entorn social del barri i de la ciutat de Barcelona. I més enllà: la mateixa idea de veïnatge pretén ser un vehicle de relació entre cultures. Teixir i projectar són dos conceptes que compartim i amb els quals mirem de bastir una xarxa de relacions que enforteixi el múscul cultural de la ciutat i s’hi mantingui.

com_salaJIWAR

La residència Jiwar, que en àrab significa «veïnatge», va ser fundada per l’activista cultural Mireia Estrada i l’escriptor marroquí Ahmed Ghazali. estem segurs que els nostres artistes no podien estar millor!

actealjariJIWAR