Programación 2019

Assajar de ser al llarg del camí – Pep Aymerich

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

ASSAJAR AL LLARG DEL CAMÍ
Mostra de videoarts: Pietat II i Eclosió-Oclusió

Centre d’Art Contemporani Can Sisteré
Carrer de Sant Carles s/n – Santa Coloma de Gramenet

De dimarts a dissabte de 17 a 21 hores.
Dissabtes i diumenges d’11 a 13.30 hores.
Entrada gratuïta
Inauguració: dimecres 6 de novembre a les 12.30 hores


Pep Aymerich
(Sarrià de Ter, 1962)

S’inicia en el món de l’art durant els anys 80 a l’Estudi d’Art Fita de Girona i continua treballant de manera autodidacta i experimentant amb diferents disciplines artístiques com la performance, el videoart, l’escultura, l’escultura pública, la instal·lació i últimament també amb l’escenografia. Fuster ebenista, “Cadira” és la primera obra en què explícitament fusiona art i ofici. 

De la contínua recerca en el coneixement espiritual de l’ésser humà en resulta una empremta de caràcter introspectiu que és comuna al llarg de la seva obra i trajectòria. El coneixement profund que té de materials com la fusta, la cera i la pedra li donen autoritat per poder posar-los al servei de la creació de l’ obra.La feina d’Aymerich esdevé una litúrgia de la mirada. En totes les seves creacions s’albira una profunda necessitat de transcendència, un qüestionament constant sobre el conflicte de l’home davant la fragilitat de la seva existència.

Des del 1986 ha fet diverses accions i performances a Girona, Barcelona, Madrid, França i Londres. També ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives i, en aquests darrers anys, està treballant en el projecte “El jo i l’ altre”. Ha realitzat les escenografies per a diferents companyies teatrals i de dansa. Actualment està desenvolupant «Cadira», un projecte on aprofundeix en el com i el per què de la  construcció d’ una cadira a partir d’un tronc, així com «El lloc? De ser nosaltres», en residència a IF Barcelona: una acció escènica a partir de la rèplica exacta en fusta del seu cos i del de la seva filla Sira en forma de marionetes articulades. 

wwww.pepaymerich.com