Programación 2019

Cos i vibració – Laboratori amb Javier Martín

11.11.2019 | De 10 a 14.30 hores | Institut del Teatre | INSCRIPCIONS |

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

 

 

Cos i vibració
Laboratori amb Javier Martín

Espai obert a l’experimentació que parteix de l’estudi de les arts i ciències del moviment per al desenvolupament de la percepció cinestèsica. Aquest laboratori proposa una obertura a les relacions entre cos i espai partint d’una dinàmica que facilita el treball en codi obert en les interseccions entre filosofia, dansa i performativitat.

Es treballaran exercicis de concentració i afinació per a despertar el cos, manipulacions corporals, teoria i crítica aplicada al cos. Obert a tothom que pugui estar-hi interessat.

Informacions pràctiques:
Dilluns 11.11.2019
De 10 a 14.30 hores
Matrícula: 25 €
Curs de 4 hores de durada
Curs realitzat a l’Institut del Teatre de Barcelona

Inscriu-te fent clic aquí

Més informació: info@ifbarcelona.cat

 

Javier Martín desenvolupa el seu projecte de recerca entorn de les arts del
moviment, amb múltiples projeccions com l’escriptura, conferències, processos de creació amb l’acompanyament de grups de recerca, seminaris o itineraris formatius. I, com a motor i causa de tot plegat, la creació d’espectacles. L’acompanyament de l’il·luminador Octavio Más aporta sensibilitat i saber fer al projecte.
En els seus orígens, Javeier Martín va ser artista resident al Teatro Galán de Santiago de Compostel·la (2005). Des de llavors, ha estrenat més de 30 peces, com “la exforma”, “el antiedipo”, “ontrol”, “oximórica” o “metopio”, treballant a Espanya, França, Rússia, Portugal, Mèxic, Ucraïna o Guatemala. Recentment ha sigut artista resident a L’animal a l’esquena, Girona; EIRA, Lisboa; Kannon Danse House, Sant Petersburg; Centro de Danza Canal, Madrid o MUN, Museu Universitat de Navarra i el Teatre Colón a la Corunya.
Ha presentat els seus últims projectes a la UNAM, Museo del Chopo, Mèxic; Teatre Alexandrinsky, Sant Petersburg; GogolFest, Kíev; CCCB, Barcelona; Theatro Circo, Braga; Museu Pompidou, Màlaga; Reina Sofía, Madrid; Université Sorbonne Nouvelle, París, entre altres teatres i centres d’art.

http://javiermartin.gal/