Programación 2021

Diverse Childhood | studio#1 – Lo Spazio

14.11.2021 | 17h | Atelier Teatre Akadèmia (Barcelona) | Gratuito |

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

14 de Novembre, 17 h. Atelier del Teatre Akadèmia, C. Tortellà 4, Baixos C. Poblenou, Barcelona.

Entrada gratuïta – places limitades. Cal reservar a info@ifbarcelona.cat

*Nous llenguatges
*Durant el bienni 2021-2022, Projecte en residència a IF Barcelona.

 

«Studio#1» de «Diverse Childhood» versa sobre la solitud que habita algú per sentir-se diferent i la lluita amb si mateix per encaixar en el món que l’envolta. Aquest algú, perdut en el tràfec diari d’una societat que no escolta, es sent sol i confós. Empès per la dinàmica que l’envolta, voldria ser transparent i no fer soroll.

Mentre tot corre al seu voltant, la seva mirada entra al seu interior per buscar aquelles parts perdudes; els “jos” oblidats o abandonats que són part de si mateix. El batec del cor no cessa i els fils interns el lliguen a allò que havia estat. Pot ser que el pes de les ombres que carrega a les espatlles pugui ser més lleuger si la màscara de la seva essència surt a la llum. Es tracta d’algú que té el mateix destí i el mateix do d’endeví que Tirèsias.

«Diverse Childhood» neix el 2018 al laboratori HYO.lab. A partir del 2019 HYO.lab entra a Lo Spazio, centre d’investigació artística i pràctiques contemporànies, dirigit per Moreno Bernardi, després d’haver generat la peça «Tiresias» firmada pel mateix director. La investigació es manté activa fins el 2021, any en el que es deixa espai a un nou laboratori (DC.lab) liderat per Montse Fabré amb la col·laboració de Joan Llobera i Laia Casals. 

Actualment Lo Spazio presenta «Diverse Childhood | studio#1» com a primer format de DC.lab a partir de la investigació nascuda en el marc de «La multidireccionalitat en l’spokenword+bodymoved» (estètica i llenguatge quan la tècnica de la veu multidireccional modifica la relació pràctica entre l’«speech» del cos i el «move» de la paraula), una recerca centrada en la traducció de les veus de la composició de «Tiresias» sota els paràmetres de la veu multidireccional.

El 2022 Lo Spazio manté en residència DC.lab amb un nou equip format per Montse Fabré, Joan Llobera, Boye (alter ego de David Menéndez) i els dissenyadors catalans Txell Miras i Alexis Ferrer, amb la finalitat de crear una peça escènica definitiva i una nova investigació que uneixi el llenguatge fílmic, l’art plàstic i un text original.

Direcció: Moreno Bernardi
Interpretació: Montse Fabré
Assistent de direcció: Joan Llobera
Col·laboració: Laia Casals
Vestuari: Alejandra Lorenzo Iglesias i Patricia Albizu
Diverse Childhood ⏐ studio#1 és un projecte de Lo Spazio en residència a IF Barcelona