Programación 2016

A la gola del llop, de la Cia. Núria Mestres

3 i 4.12 | 12.00 h | Arts Santa Mònica | Compra entradas |

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

a-la-gola-del-llop_nuria-mestres2

Es trenca la buidor de l’espai de paper arrugat amb unes petites ombres, de les quals apareixen històries breus que ens parlaran de la por.

El paper arrugat insinua i suggereix mons diferents i permet que cada espectador completi la definició del personatge a partir del seu imaginari singular, cosa que facilita que cadascú s’hi identifiqui a la seva manera i des de la seva singularitat individual.

Personatges comuns, ingenus i innocents s’aniran trobant amb tot d’altres personatges arquetípics procedents dels contes que tradicionalment identifiquem amb la por. Les històries, però,  a mesura que avancin les històries, esdevindran divertides i alleugeridores, i en desmuntaran la presumpció de l’efecte de la por, estrafent-la. La proposta ofereix  diversos nivells de lectura i és adequada per a un públic familiar o bé per a escolars a partir de cinc anys.

Els personatges de paper, de paper opac o bé de papers transparents, es projecten en una diversitat de superficies, la qual cosa crea nous espais escènics en dues dimensions. El personatge, relativament petit, canvia de dimensió gràcies a la seva ombra projectada a la pantalla, a la paret o bé al sostre.

Titelles de totes les mides sorgeixen de les mans de la manipuladora/actriu davant mateix del públic, esperonen la seva imaginació i prenen vida per tal de compondre un escenari ple d’històries,en què tant la manipuladora com els manipulats són protagonistes.