Programación 2019

Human Form II – Puppets – Minako Seki – Commedia Futura

12.11.2019 | 20.00 | Antic Teatre (Barcelona) | Compra entradas |

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

Human Form II – Puppets

La coreògrafa i ballarina germano-japonesa Minako Seki, juntament amb Commedia Futura, continua la sèrie Human Form amb una proposta que ultrapassa els límits de les formes humanes. Amb la referència a figuracions possibles en forma de nines, robots, cadàvers, fantasmes o esperits, Seki -pionera internacional del butoh- incorpora totes les potencialitats del desdoblament amb titelles a escala real.

On hi ha el límit entre l’home i l’animal, entre l’home i l’humanoide, entre l’home i la màquina? En japonès, a la nina l’anomenen ningyo, escrit amb els caràcters 人 -humà- i 形 -forma-. Una nina, doncs, és un «ésser de forma humana» que permet la descoberta del que és veritablement humà.

Projecte en residència a IF Barcelona en coproducció amb Commedia Futura Hannover.

 

Minako Seki

Coreògrafa i ballarina japonesa, fundadora de la companyia reEnter. Viu i treballa a Berlin des de 1986.

Les principals influències de Seki han estat els ballarins Tetsuro Tamura i Anzu Furukawa, que van combinar la dansa contemporània i el teatre físic amb tècniques de Butoh. Minako Seki anomena la seva manera de treballar «Dancing Between», un mètode coreogràfic elaborat a partir de l’exploració d’estats emocionals entre els límits de la realitat i la il·lusió, la consciència i la inconsciència.

www.minakoseki.com