Programación 2015

«La Lluna La Pruna» de Mercè Framis

14 i 16.10.2015 | 9:30 i 11:30 | Arts Santa Mònica | Gratuito |

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

«La lluna La pruna» és un espectacle fet a partir de cançons, poemes i embarbussaments del repertori tradicional català. L’espectacle està pensat per als més petits per això hem fet una tria d’aquelles cançons més conegudes, que parteixen de textos molt senzills. Els arguments, així com els elements que hi apareixen, son elements que els més petits tot just estan descobrint.El sol, la lluna, l’arc de sant Martí, el cargol, el peix, la gallina, els pollets etc…

«La Lluna La Pruna» és també un espectacle d’ombres de colors. Un espectacle molt visual, a partir de formes senzilles i colors que es belluguen . Una posada en escena original, en què els elements configuren un univers peculiar.

Espectacle escolar

Espai «La plaça» exposició
Arts Santa Mònica, 2a planta
A partir de 2 anys

Durada: 40 min

Informació i reserves: escoles@ifbarcelona.cat

Foto_la lluna la pruna

 

Captura de pantalla 2015-09-24 a les 19.44.53

Mercè Framis
Titulada pel Departament de Titelles de l’Institut del Teatre de Barcelona i llicenciada en Filosofia per la Universitat Ramon Llull, Mercè Framis ha format part de les companyies Framis Von Porat i Els Aquilinos Teatre.
L’any 2001 va començar la seva trajectòria en solitari centrant el seu treball en el teatre d’ombres i amb el nom de Companyia Mercè Framis. Des de llavors, ha continuat col•laborant en diferents programes de televisió, com Mic3 (canal Súper 3 de TVC) on s’encarrega de la manipulació i de posar la veu del titella Mic; el programa Què Non? (XTVL) on posa veu al personatge animant Non; i el programa Una mà de contes (canal Súper 3 de TVC) en què en va il•lustrar cinc capítols.

 

 

Creació i disseny: Mercè Framis
Diàlegs: Mercè Maure
Actriu manipulació: Mercè Framis
Manipulació i assistent escènic: Olga Olveira
Versió Musical: Joan Saura
Cantant: Anna Subirana
Construcció del teatret: Tero Guzman
Confecció del frontal: Pilar Albadalejo
Direcció: Mercè Framis