Programación 2018

WeWood. Federica Porello – Les Chasseurs Cueilleurs

Hiroshima | Gratuito |

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

Sala Hiroshima

9-10.11.2018
20.30h
14-17€

Venda d’entrades a www.hiroshima.cat i a taquilla.
Estrena. Projecte resident a IF Barcelona 2016-2017

WeWood és un diàleg entre tres personatges que s’amaguen i es revelen a través de les seves relacions amb els objectes. Els cossos desenvolupen una polifonia de situacions surrealistes, paisatges cubistes i música visual.

«Hi ha entre nosaltres i els objectes una relació de companys de viatge. Dotant un objecte de moviment, creem una imatge en què el més important és la relació que des de la nostra posició d’intèrprets establim amb aquest objecte en el moment en què l’utilitzem. Els objectes constitueixen un element més per construir una dramatúrgia que ens permet anar més enllà del moviment i de la dansa.»  Maria Muñoz, Mal Pelo

Federica Porello

Estudia a la Theatreschool d’Amsterdam i a P.A.R.T.S., Brussel·les.

Des del 2006 treballa amb diversos artistes i companyies: Marlene Monteiro Freitas, Tg Stan, la companyia de titelles Adonk!, la companyia de teatre d’ombres Le Theatre de Nuit, i les companyies de dansa ACME, Mal Pelo i Zoo/Thomas Hauert.

El 2013 comença el seu treball personal al costat de Xavi Moreno i Marine Broise, desenvolupant una gramàtica del moviment que uneix la dansa i la manipulació d’objectes.

El 2018 presenta el seu primer espectacle de creació, We Wood, al festival MIMA (Mirepoix) i a IF Barcelona.

http://federicaporello.wordpress.com