Programación 2017

WRECK. Llistat d’espècies extintes. Workshop amb Pietro Marullo

Del 13 al 16.11 | De 10:00 a 16:00 | Hiroshima | INSCRIPCIONS |

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

Wreck. Llistat d’espècies extintes és un exercici interdisciplinari que incorpora el moviment, el so i les arts visuals. La força de l’aire provoca que un gran plàstic negre, una escultura tova, es mogui en l’espai com un caçador.

Aquest objecte abstracte, amb un gran poder evocador, empassa i escup éssers humans, cossos nus. Podríem considerar-lo una al·legoria del Leviatan, un monstre llegendari submarí, una metàfora del capitalisme o de les mateixes condicions humanes.

Wreck és una col·laboració amb la Sala Hiroshima de Barcelona

Per participar al taller es requereix tenir disponibilitat durant els horaris del curs. També és imprescindible estar disposat a despullar-se en públic.

La representació serà el dia 16 a les 20:30

Preu entrada: 10 €

Lloc d’impartició: Sala Hiroshima

Més informació i inscripcions:
www.hiroshima.cat

Telèfon: 93.315.54.58 / Email: hola@hiroshima.cat

Pietro Marullo

La feina interdisciplinària de Pietro Marullo (Nàpols, 1985) rau en la intersecció entre arts visuals i teatre, instal·lació i moviment. Format a la facultat de lletres modernes Federico II i l’ICRA (Nàpols), es trasllada a Brusel·les per estudiar direcció al Higher National Institute of Performing Arts (INSAS). Allà hi dirigí Blackboard for a colourless city (2010), un projecte sobre la relació entre l’escena i el documental, To the dreams of our children (2011), una relectura del mite d’Ícar i Prenditi cura di me (2012), un projecte de teatre, dansa i vídeo amb el seu pare.

En actiu a França, Itàlia i Alemanya, ha actuat a la Biennal de Venècia (2011), FINDPlus Festival 2011 a Schaubühne Berlin, Festival d’Avignon 2013, Festival Emulation al Théâtre de Liege i FestivalTransAmeriques 2016 a Montreal.

Wreck fou estrenada com a peça inaugural del festival internacional de dansa OrienteOccidente (Rovereto, Itàlia), en coproducció amb Théâtre Varia de Brusel·les, Centro Internazionale della Danza de Rovereto, TanzHaus Zurich i la CDC La Briqueterie de París.

Des de 2017 és docent a l’Acadèmia de Música i Teatre de Vilnius (Lituània), impartint tallers sobre mètodes del cos metafòric i teatre documental.