Programació 2019

El cos dramàtic. Mim i figures corporals

De l'11 al 15.11.2019 | De 9 a 14 hores | Institut del Teatre (Barcelona) | INSCRIPCIONS |

 

Informació i inscripcions aquí 

El teatre d’Inés Pasic, de Gaia Teatro, ha creat un llenguatge únic que combina tècniques de mim i manipulació fent titelles corporals. En aquests temps de grans tecnologies digitals i efectes especials, el cos s’ha convertit en un espai de resistència cultural que pot demostrar tot el tresor que pot estar amagat en unes mans buides.

El laboratori aborda els següents aspectes: exercicis de mim, treball de la figura invisible, construcció del personatge, l’antimètode creatiu i la confecció d’històries sense paraules.

Inés Pasic, una de les figures més reconegudes en el món del mim i el teatre de titelles, té una llarga trajectòria en el món del teatre. Després d’acabar els estudis al conservatori de Sarajevo, l’any 1986 va crear, amb Hugo Pérez, Teatro Hugo e Inés en què combinaven tècniques de manipulació, mímica i dansa. Les seves produccions van ser presentades a més de quatre-cents festivals internacionals i el 2003, Pasic funda Gaia Teatro, que també té un llarg recorregut als escenaris. El 2015 va guanyar el premi com a millor intèrpret al Festival de Titelles de Lleida, amb Desde el azul.

 

 

El cos dramàtic. Mim i figures corporals

Laboratori a càrrec d’Inés Pasic
A l’Institut del Teatre – Barcelona

Del 11 al 15.11.2019
09.00 -14.00h
Matrícula: 85 €
Informació i inscripcions aquí 
Més informació: info@ifbarcelona.cat

25 hores de formació