Programació 2021

ÈDIP – Cia. Bambalina – Teatre Practicable

EDIP_ Festival IF

6 de novembre, 20h. Sala Miquelet del Teatre Segarra, Santa Coloma de Gramenet.
*Teatre de titelles

10 € – Entrades aquí

 

La companyia Bambalina presenta Èdip, una de les grans creacions dels tràgics grecs que perviuen en l’imaginari de l’home actual de la manera més clara i evocadora.

Sòfocles va erigir unes figures de carn i ossos agitades per les passions més violentes i pels sentiments més tendres, figures plenes d’una grandesa orgullosa i heroica i d’una humanitat vertadera.

Èdip rei és una obra commovedora com cap altra, que conserva intacta la seva capacitat per conduir l’espectador a un àmbit mític on els homes i els deus interactuen d’una manera misteriosament solidària. Una obra que transcendeix i que connecta amb un sentit mitològic de l’existència que encara avui continua expandint els sentits i aportant una emoció metafísica difícil d’explicar.

 

Bambalina Teatre Practicable

En l’extensa i variada trajectòria de la companyia, destaca la creació d’alguns espectacles de fort impacte en el món del titella, especialment en el terreny dels muntatges per a adults, dins una contínua recerca de noves tècniques i de formes d’expressió, una voluntat que ha dut la companyia des del món dels titelles en un sentit més estricte fins a espectacles de difícil classificació. Així, el seu treball es caracteritza per una voluntat de renovació constant, d’investigació i d’ampliació de models, a més de disposar d’una estructura empresarial pròpia de les companyies de teatre més consolidades del panorama actual.

Més informació

Bambalina Titelles, Bambalina Teatre Practicable

Adaptació i direcció: Jaume Policarpo
Intèrprets: Jorge Valle, Àgueda Llorca, Pau Gregori
Disseny d’il·luminació: Mingo Albir
Construcció de titelles i escenografia: Miguel Ángel Camacho
Disseny gràfic i disseny de titelles: Jaume Marco
Disseny d’escenografia: Jaume Policarpo
Selecció musical, composició i direcció de cors: Gonzalo Manglano
Construcció d’escenografia: Miguel Ángel Camacho
Vestuari: Adame
Fotografia: Vicente A. Jiménez
Vídeo: Sergio Serrano
Producció i distribució: Ruth Atienza, Marisol Limiñana

Edip_ Festival IF

Edip_ Festival IF

Edip - Festival IF

Cartell - Festival IF