Programació 2022

Federica Porello / Nowhen

19 i 20 nov 2022 | 19h | Mercat de les Flors (Barcelona) | Compra entrades |

NOWHEN (cap quan) és el nom d’un personatge, immers en el seu present, que revela la seva multifacètica relació amb el seu entorn real i imaginari. Un espai ple de coses, pensaments i accions, sons i silenci, llum i foscor, on tot es plega i desplega, materialment o metafòricament, amablement o violentament. En aquest espectacle es posa en valor el temps de la reflexió i la cerca d’un camí, una línia subtil i buida entre la gravetat i la lleugeresa.

Ballarina, professora i creadora Federica Porello ha treballat amb artistes com la coreògrafa Marlene Monteiro Freitas, l’artista plàstica Anne Kathrine Dolven, la companyia de teatre Tg Stan, las companyia de teatre de titelles AdonK!, i de teatre d’ombres Le Théâtre de Nuit i la companyia de dansa ACME/ Albert Quesada. Actualment forma part de les companyies Mal Pelo i ZOO / Thomas Hauert i del col·lectiu de creació en viu Group LaBolsa. El seu treball posa en diàleg la dansa, la música i el teatre d’objectes. Va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2017 i el Premi de la Crítica per la interpretació de Bach, un solo de Maria Muñoz – Mal Pelo de 2004 transmès a Federica el 2016.

Creació i interpretació: Federica Porello
Dramatúrgia: Federica Porello, a partir de textos d’Etel Adnan, Tim Ingold, Italo Calvino, Mike Boxhall, Samuel Beckett, Susan Weil
Il·luminació: Xavi Moreno
Espai sonor: Fanny Thollot
Construcció objectes: Pep Aymerich, Xavi Moreno
Consells artístics: Xavi Moreno, Fanny Thollot, Leo Castro, María Muñoz, Pep Ramis
Producció: Federica Porello, artista associada a L’animal a l’esquena
Coproducció: Ajuntament de Celrà
Tècnic so: Fanny Thollot – Andreu Bramon
Residències: L’animal a l’esquena (Celrà), Teatro Pradillo (Madrid), EiMa (Maria de la Salut, Mallorca), Teatre L’Ateneu (Celrà)
Agraïments:  Zoltan Vakulya, Eduard Teixidor, María Mora, Majo Villafaina, María Fernanda Soberon, Enric Fàbregas, Sira Aymerich, Jaume Fiol

 

19 i 20 de novembre, 19 h. Mercat de les Flors (Sala Pina Bausch), Barcelona

Preu: 12€ (Tarifa general)
Durada: 50 minuts

*Producció de l’IF Barcelona amb el Mercat de les Flors

imatge de NOWHEN de Federica-Porello IF Barcelona