Programació 2022

Karim Dakroub / Mostra oberta del taller ‘Titelles i transformació simbòlica’

Mostra oberta del taller ‘Titelles i transformació simbòlica’, que des del 14 al 18 de novembre, tindrà lloc al mateix MIT. (Inscripcions al taller)  Es tracta d’una formació basada en els titelles i dirigida a monitors, animadors socials, artistes o titellaires interessats a treballar en camps de refugiats o en poblacions migrants amb problemes o traumatismes relacionats amb la violència i l’assetjament.

Després de molts anys de treballar amb titelles aplicades a poblacions vulnerables, com els refugiats i les víctimes d’accions militars a l’Orient Mitjà, Karim Dakroub va desenvolupar un model estructurat d’intervenció, així com de formació en titelles, com a mitjà d’expressió i comunicació per a activistes (treballadors socials, psicòlegs, artistes), que treballaven amb refugiats i desplaçats. Aquest model es basa en un enfocament psicosocial destinat a reforçar la resiliència dels beneficiaris finals.

Karim Dakroub, PhD, és director de teatre, titellaire, psicòleg clínic/psicoterapeuta i consultor psicosocial. Es va graduar a l’Acadèmia de Teatre de Sant Petersburg i actualment és professor a la Universitat Libanesa. Com a fundador i president de KHAYAL (Associació per a les Arts i l’Educació) ha dissenyat i gestionat diversos programes culturals, socials i psicosocials i ha col·laborat amb diverses organitzacions locals i internacionals. També ha treballat com a expert psicosocial i formador com a resposta a diferents guerres i crisis d’orient mitjà. Les seves obres de teatre de titelles han estat presentades a nombrosos festivals arreu del món.

 

19 de novembre, 19h. MIT (Museu Internacional del Titella a Catalunya), Palau-Solità i Plegamans

Preu: gratuït