Programació 2022

Natalia Barraza / Now(h)ere

A NO(W)HERE, Natalia Barraza presenta una instal·lació escènica en la qual l’espai es va construint davant els ulls de l’espectador. És una peça que juga amb llenguatges audiovisuals, sonors i plàstics gràcies a un diàleg entre dispositius analògics i digitals de projecció, llum i reflexos.

L’obra ofereix diferents punts de vista al voltant de la condició erràtica a la qual s’associa la figura de l’estranger, des d’un lloc testimonial i íntim. A través de la teoria del subjecte nòmada contemporani de la filòsofa Rosi Braidotti i la idea de cosmopolitisme de l’historiador Raül Garrigasait, l’espectacle qüestiona els paràmetres que es consideren inamovibles en la construcció de la identitat per a obrir-la a l’experiència i l’esdevenir.

*Amb col·loqui posterior.

Natalia Barraza és directora, dramaturga i actriu. Com a part d’una família de titellaires, ha desenvolupat un llenguatge propi com a artista multidisciplinària. Inquieta per la constant recerca com a creadora, indaga entre l’escena, l’escriptura, els objectes i la instal·lació. El seu treball se centra particularment en les noves dramatúrgies, l’escena híbrida i la recerca de dispositius teatrals entesos no tan sols com a espectacles sinó com a experiències escèniques.

Creació i interpretació: Natalia Barraza Aliberti
Textos: Rosi Braidotti, Raül Garrigasait i Natalia Barraza
Acompanyament a la creació: Diana Díaz i Nicolás Cardozo
Assessoria dramatúrgica: Victoria Szpunberg
Mirada externa: Jordi Fondevila
Espai escènic: Natalia Barraza i Iván García Baena
Espai sonor: Natalia Barraza i Maurici Pascual
Disseny d’il·luminació: Iván Tomasevich i Florència García Luna

Videoart: Natalia Barraza, Octavi Brul i Chus Le Fou
Vestuari: Natalia Barraza
Fotografies: Laurent Perrot

 

12 de novembre, 20h. L’Estruch, Sabadell

Preu: gratuït
Durada: 50 minuts