Programació 2023

Ponències ‘Sobre la imatge’, amb Marta Oliveres i Óscar Cornago

10 nov | de 16h a 18h | Institut del Teatre (Barcelona) | INSCRIPCIONS |

(Aquestes dues ponències tindran lloc a l’Auditori de l’Institut del Teatre. Entrades gratuïtes fins a limitar aforament – inscripció aquí).

16 h – 17 h. Marta Oliveres: Una mirada antropológica al teatre visual i d’objectes contemporani anys 80-90-00

Marta Oliveres i Tortosa (Barcelona, 1960). Emprenedora de les arts escèniques no convencionals. Impulsora i creadora de MOM- EL VIVERO (1991-2016), un model de gestió i divulgació d’artistes de diferents disciplines i llenguatges. El Vivero ha estat pioner i únic a Espanya durant els seus 25 anys d’existència. El VIVERO va editar la revista ARTRIBUTOS, dedicada a la difusió de les arts escèniques. El gener del 2019 impulsa i crea EL ÁLAMO, un entorn generador de creativitat per a treballar i col·laborar en projectes culturals, així com per desenvolupar les relacions internacionals. https://momelvivero.org

17 h – 18 h. Óscar Cornago: Teatro (de objetos) de miradas, objetos sagrados e imágenes transparentes

Óscar Cornago (Madrid, 1969) és pensador i assagista especialitzat en arts escèniques, estètica i teoria de la cultura. Ha publicat múltiples articles i llibres sobre la teatralitat, el públic, la performance o la comunitat. A part, col·labora amb nombrosos projectes artístics, teatres, museus i festivals.

 

Óscar Cornago

 

(Aquestes dues ponències tindran lloc a l’Auditori de l’Institut del Teatre. Entrades gratuïtes fins a limitar aforament – inscripció aquí).