Programación 2021

MAZE – Cia. UnterWasser

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en CAT.

MAZE_ foto de Giulia De Canio

5 de novembre, 18h. Teatre Sagarra (Sala Gran), Santa Coloma de Gramanet.

*Estrena nacional *teatre visual
Recomanat a partir de 10 anys

10€. Entrades aquí

 

 

Maze (Laberint) és una representació d’ombres en viu en què es projecten escultures i cossos tridimensionals en directe sobre una gran pantalla.

Des de la mirada d’una dona, se succeeixen escenes de la vida en forma de poemes visuals que descobreixen i il·luminen emocions, pensaments, records i fantasies. Una reflexió sobre l’existència humana: l’arribada al món, la recerca del sentit, la mort. A Maze, l’univers líric es nodreix del món poètic d’autores com Emily Dickinson, Laurie Anderson o Mariangela Gualtieri. Els referents visuals d’Alexander Calder o Amedeo Modigliani teixeixen un univers fascinant que parteix dels rudiments del teatre visual per arribar al fons de l’ésser humà i les seves múltiples facetes.

 

Biografia
Unterwasser és una companyia italiana de teatre visual que treballa el món oníric i l’exploració dels universos interiors a partir del joc amb l’ombra i les llums. Les seves produccions han estat guardonades amb nombrosos premis internacionals. La seva última creació, Untold, va estrenar-se el passat 2020 a la Biennal de Venècia.

 

Producció: Unterwasser
Idea, creació i interpretació: Valeria Bianchi, Aurora Buzzetti, Giulia De Canio
Música: Posho
Disseny de llums: Matteo Rubagotti
Producció executiva: Pilar Ternera/NTC
Amb el suport de: Théâtre La Licorne, Dunkerque (FR); Teatro del Lavoro; Festival città delle 100 scale; CasermArcheologica.

 

Maze_Festival IF_foto de Lidia Gioioso