Programació 2022 | Mercat de les Flors (Barcelona)|

Jaime Refoyo i Óscar de Paz / The Line of Thought

Aquesta peça pretén fer partícip al públic de la visió d’un llenguatge provinent del contacte que establim amb el nostre entorn, mitjançant una geometria que planteja un repte a qui la contempla: estem només davant d’una empremta del present o del traç que uneix els cossos que comparteixen un espai? La performance, codirigida per Jaime Refoyo i l’escenògraf Óscar de Paz i amb música de Miguel Marín, ofereix un espai de reflexió on l’observador es converteix en observat quan el que veu a l’escenari és el reflexe del seu cos a través d’una petjada comuna.

Jaime Refoyo investiga l’evidència d’un llenguatge geomètric que deixa l’empremta impresa del cos en el terra quan es relaciona amb altres cossos a través del seu moviment natural. Un estudi al qual Jaime ha anomenat Geografia del Pensament i que també dona nom a un projecte que consisteix en la realització de tres accions durant el mes de novembre al voltant del cos, la imatge i la paraula. Aquestes accions tindran lloc al Mercat de les Flors, la Filmoteca de Catalunya i el CCCB respectivament. Un projecte que té com a finalitat crear un diàleg entre les diferents pràctiques de la institució cultural i les diferents comunitats que conformen el teixit social de la ciutat.

Creació i direcció: Jaime Refoyo, Óscar de Paz
Geògraf del Pensament: Jaime Refoyo
Espai sonor: Miguel Marín
Espai escènic: Óscar de Paz
Foto i vídeo: Óscar de Paz, Toni Garreta, Jaime Refoyo
Tècnic: Gerard Tubau
Coproducció: Jaime Refoyo, Óscar de Paz
Amb la col·laboració en residència: L’Estruch de Sabadell; Centre Cívic Can Felipa de Barcelona; Can Xalant, Centre de Creació i pensament de Mataró

 

17 de novembre, 20 h. Mercat de les Flors (Sala MAC), Barcelona

Preu: 16€ (Tarifa general)
Durada: 55 minuts

* Producció de l’IF Barcelona amb el Mercat de les Flors.

Imagen de JAIME REFOYO IF BARCELONA FESTIVAL