Programació 2022 | Espai La Bayka (L'Hospitalet de Llobregat)|

Taller de Juliana Notari (Cia. Marionete Livre) / Mínima Ànima. Creació de titelles en miniatura

26 i 27 nov 2022 | De 11h a 19h | Espai La Bayka (L'Hospitalet de Llobregat) | INSCRIPCIONS |

Taller de Juliana Notari

Aquesta és una producció de La Pupila Produccions i Marionete Livre en col·laboració amb el Festival IF Barcelona. La formació forma part de LAMBESCOLA (Escola especialitzada en Teatre Lambe-Lambe i Teatre en Miniatura).

Formulari d’inscripció aquí

MÍNIMA ÀNIMA és un taller intensiu de creació de titelles en miniatura des de la connexió corporal i subjectiva amb la matèria triada per a la composició de la forma, textura, dramaticitat i gestualitat. Forma part de la Pedagogia de la Marioneta Lliure, desenvolupada per la mateixa Juliana Notari.

Les mini-titelles necessiten una atenció específica des de la seva concepció fins a la seva manera de moure’s. La Juliana té una forma molt peculiar i personal de construir les seves titelles, de relacionar-se amb aquest art i als seus tallers fomenta la relació íntima amb les creacions. Es tracta d’una proposta d’immersió en la construcció de mini-marionetes, del laboratori d’idees, d’intercanvis i escoltes, en la qual l’artista treballa amb tres eixos primordials: pell, ulls i cor

JULIANA NOTARI és una artista brasilera, titellaire, directora, pedagoga i performer. El 2021-2022 realitza el projecte 20 anys de Marionete Livre – Commemoració i Manifest, amb la creació de la pel·lícula Coágulo i la publicació del llibre Pedagogia de la Marionete Livre, un moviment nòmada que l’artista defensa i difon.

IG: @junotari

 

26 i 27 de novembre (d’11h a 19h). Espai La Bayka, L’Hospitalet de Llobregat

Durada del taller: 12h

Preu: 150 € – Formulari d’inscripció aquí

*Amb descompte (130€) per a les sòcies d’Unima Catalunya, sòcies de la Casa-Taller de Marionetes de Pepe Otal i estudiants de l’Institut del Teatre.