IF Barcelona 2019 – Tallers i laboratoris

06/11/2019 | IF Barcelona | Enllaçhttps://ifbarcelona.cat/if-barcelona-2019-tallers-laboratoris/ |


Descarrega la programació del festival aquí

 

IF Barcelona concentra, una edició més, un seguit de propostes formatives. Un dels eixos principals d’IF Barcelona és oferir un marc de recerca, formació i ampliació d’horitzons artístics i professionals en l’àmbit del teatre de figures, vetllant per convidar artistes en actiu i de rellevància internacional, sempre en estreta relació amb la programació i amb la temàtica de la biennal.

 

 

El cos dramàtic. Mim i figures corporals

Laboratori a càrrec d’Inés Pasic

Del 11 al 15.11.2019
09.00 -14.00h
Matrícula: 85 €
25 hores de formació

Informació completa fent clic aquí

Inscripcions fent clic aquí

 

El teatre d’Inés Pasic, de Gaia Teatro, ha creat un llenguatge únic que combina tècniques de mim i manipulació fent titelles corporals. En aquests temps de grans tecnologies digitals i efectes especials, el cos s’ha convertit en un espai de resistència cultural que pot demostrar tot el tresor que pot estar amagat en unes mans buides.

El laboratori aborda els següents aspectes: exercicis de mim, treball de la figura invisible, construcció del personatge, l’antimètode creatiu i la confecció d’històries sense paraules.

 

 

Cos i vibració

Laboratori a càrrec de Javier Martín

11.11.2019
Institut del Teatre
10.00 – 14.30h
Matrícula: 25 €

Informació completa fent clic aquí

Inscripcions fent clic aquí


Espai obert a l’experimentació que parteix de l’estudi de les arts i ciències del moviment per al desenvolupament de la percepció cinestèsica. Aquest laboratori proposa una obertura a les relacions entre cos i espai partint d’una dinàmica que facilita el treball en codi obert en les interseccions entre filosofia, dansa i performativitat.

 

 

Body materials. El cos i el seu doble

 

Laboratori a càrrec de la Compangine Juste Après – Carine Gualdaroni i Alice Masson

Del 12 al 14.11.2019
Institut del Teatre
De 17.00 a 19.00 hores.
Matrícula: 40 €

Informació completa fent clic aquí

Inscripcions fent clic aquí

La companyia Juste Après ha treballat durant els últims anys un llenguatge específic de manipulació de cossos i figures humanes (el “titella doble”), basat en l’exploració dels vincles entre el cos viu de l’intèrpret i el cos inert del doble. El laboratori planteja una introducció a les eines bàsiques d’aquest llenguatge.

 


Laboratori amb Macarena Recuerda

18.11.2019
Sala Hiroshima
De 10 a 14 hores
Matrícula: 30 €

 

Informació completa aquí

Inscripcions fent clic aquí

L’artista Macarena Recuerda obre la investigació de la seva última peça ¡Ay! ¡Ya! en format de laboratori. Una trobada festiva on es mostra “la il·lusió” com l’essència del teatre. Durant el taller, els nostres cossos es relacionaran de diferents maneres. Cossos que generen altres cossos mutants, incomplets, transformables i moldejables.